OVER ONS

1
2
3
san-en-hans

Sandra van Lange, de in 1971 geboren Utrechtse, heeft in 1992 de middelbare Hotelschool afgerond. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben maakte ze in 1995 de switch naar de ABN AMRO.

De meeste mensen kennen haar echter van de ruitersportzaak Joyride Reitsport in Duitsland. Van 2005 t/m 2014 runde ze deze winkel, maar in 2014 hakte ze de knoop door om partner te worden bij HVL Rijbodems. Sindsdien werkt ze met veel plezier aan het creëren van paardensportbodems.

HANS EN SANDRA VAN LANGE

Hans van Lange , de in 1960 geboren Denekamper, heeft weg- en waterbouw gestudeerd aan de Hoge Technische School te Hengelo, en heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van aanneming en uitvoering van infrastructurele werken. Ook heeft hij een ruime ervaring met waterzuivering, bemaling en betonbouw.

De meeste ruiters en fokkers zullen hem echter kennen van concoursen waar hij al ruim 40 jaar jonge paarden uitbrengt in de klassen B t/m ZZ en 1.40.

over-ons

HEEFT U VRAGEN?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

ONZE PARTNERS

logo-gebr-poppink

Gebr. Poppink is een loonbedrijf met meer dan 250 medewerkers.
Met Gebr. Poppink heeft HVL Rijbodems de beschikking over gigantische capaciteiten betreffende zandverwerking en calculatie, aanneming en uitvoering van infrastructurele werken.

Meer over Gebr. Poppink

toubin-clement-logo

De gerenomeerde bodembouwer uit Frankrijk verzorgt onder andere bodems voor CSI5* Gucci, Longines Global Champions Tour in Monaco, Bordeau, Lyon, Paris en Cannes. Ook verzorgden zij de bodem voor de World Equestrian Games in Cahn in 2014. Toubin et Clement is partner van HVL Rijbodems om continu de beste kwaliteit eb- en vloedbodems te leveren.

Meer over Toubin & Clément